DOA MURAH REZEKI

"Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilahkeberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan ku tidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu".
budget murah tapi cun:::butik pengantin mengikut budget:::andaman pengantin buat semua:::nak buat photoshoot pun bolehhh:::pasti memenuhi budget anda:::
menawarkan pelbagai perkhidmatan seperti pelamin, hantaran, fotografi, khemah & canopi, catering pada harga yang berpatutan :::budget uolllss:::booking perlulah di buat 3 bulan or
selewat2nyer 3 bulan sebelum majlis::: roger2:::SELLI 019-2680878:: seldgreat@gmail.com::: harga booking boleh serendah RM 250 jer uolllsss hehehhe
term & condition apply if cancel order the deposit will not refundable

BORANG PERTANYAAN

BORANG PERTANYAAN :-)
Name:
Email Address:
Handphone
Pertanyaan Mengenai Pakej Perkahwinan
Mekup
Jurugambar
Pelamin/ mini pelamin
Hantaran
Gift
Kad Kawin
Bunting
Lokasi Majlis
Tarikh Majlis
Ada apa-apa nak tanya..silakan :-)

Create a web form here

Facebook Badge

Saturday, 8 July 2017

PAKEJ KAHWIN MURAH 2017/ 2018

Pakej Kahwin Murah!!!!😍 Lengkap All in One (PAKEJ INI AKAN BERAKHIR 30/JUL/ 2017)
Dah murah banyak pulak benda2 FREE JIMATTTT!!!

👉Rasa Nak Jimat
👉Rasa Nak Solekan gojes Dari Makeup Artis
👉Rasa Nak Dekorasi Pelamin Moden
👉Rasa Nak Jurugambar Yang Sporting Gaban

FREE Kek Pengantin 2 Tingkat value of RM500
FREE Photoshoot outdoor value of RM 600

WOW banyaknyerr free
📞WHATAPPS 0192710878
📞WHATAPPS 0192710878
📞WHATAPPS 0192710878
Pelamin - Pelamin Dewan - Pelamin Rumah - Pelamin Sanding - Pelamin Nikah - Pakej Perkahwinan 2017 - Promosi Pakej Dewan - Promosi Pakej Wedding Planner Full Pakej ANDAMAN PHOTOGRPAHY CATERING CANOPI - Pakej Pertunangan - Pelamin Tunang - Baju Sanding - Koleksi Pelamin Moden
💗💞Warnai Hari Bahgia Anda Bersama Kami A One Wedding Gallery💗💞

**BOOKING Serendah RM 250*

Keterangan Lanjut dan Temujanji Whatsapp
0192680878 / 0192710878
Klang Valley|shah alam|klang|meru|kapar|banting|subang|petaling jaya|putrajaya|cheras|KL



Friday, 21 April 2017

Makeup Promo Murah jer

Makeup Nikah Shikin Gombak setia
.
No eyebrow trim
Light and clean makeup
No ringlite
No filter
No edit
.
Makeup mampu milik
.
FREE transportation
FREE contact lense
.
Solekan dinner- RM100
Solekan nikah - RM 250
Solekan tunang- RM 250
Solekan bersanding-RM 300

Makeup Inquiry selli 019.2680878
.
#makeup #bridalmakeup #mac #nars #klang #shahalam #kl #muamalaysia

Sunday, 12 March 2017

Pakej Budget WOW Pelamin+Makeup RM950

PELAMIN BUDGET WOW 😲 RM950

Masih mencari pakej budget Tunang Nikah Sanding sesuai dengan anda

👉Pelamin Budget size lebar 10ft seperti    gambar
👉Warna boleh mengikut theme customer
👉Pelamin dilengkapi sportlight 4unit dan 1 unit gardern light berwarna warni
👉1 sessi Makeup

Hubungi no. Hp dibawah sekarang dan perunding majlis kami akan segera melayan anda dengan mesra

Whatapps kami pun boleh:
Selli 019.2680878
Raiz 019.2710878
.
Diuruskan oleh Rais Rich Resources (SA0388654-D)

Sunday, 19 February 2017

Catering Murah Shah Alam

Kami sedia membantu anda berjimat cermat di hari perkahwinan anda.

Catering dari Kami menawarkan harga terendah di Malaya

1000pax RM 8.50/pax  sahaja tak caya jangan percaya kalau nak tau betul ke idakkk

whatApps kami laju2 ke

Selli 019.2680878

Monday, 13 February 2017

Hantaran Fresh Flower

Last week 14dulang siap buat customer kesayangan. Fresh flower sweet-sweet jer akak buatkan.

Bagi yang berminat nak cari gubahan hantaran fresh flower boleh roger-roger kami di A1WG 019.2680878

Friday, 10 February 2017

Offer Murah Photoshoot Outdoor + Makeup RM450

Nak bagi offer best sangat niii

PHOTOSHOOT OUTDOOR

Makeup + Photography RM 450 shj

customer yang ingin berphotoshoot for
👉Pre-Wedding
👉Post-Wedding
👉Anivessary
👉Apa2jelakan

Tarikh Available:
FEB : 20 & 21
MAC : 1, 7, 8, 29 & 30

Keterangan Lanjut:
is 019.2680878
Selli 019.2710878

#photographermalaysia #makeupartistmalaysia #weddingphotography #outdoorphotography #makeupmurah #makeupartist #biarakujadipenunggu #selenagomez

Thursday, 9 February 2017

PROMO Andaman FEB 2017 All in 1 RM1,500

PROMO PROMO FEB ANDAMAN RM 1500 SHJ

Di petang Jumaat yg mulia ni akak rasa nak up balik pakej andaman yg pernah diPROMOKAN bulan NOV tahun lepas!!!!

Andaman harga runtuh paling murah dimalaya hanya RM 1500 sahaja pengantin dah boleh dapat

1. Pelamin rumah/khemah
2. Baju dalam koleksi
3. Makeup untuk 1 sessi

Murahkan grab cepat cepat PROMO akan tamat pada 10 Mac 2017

WhatApps: selli 019.2680878

FB: A One Wedding Gallery
IG: A1 Wedding Gallery

Butik Andaman Shah Alam, Klang Valley, Klang Banting