DOA MURAH REZEKI

"Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilahkeberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan ku tidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu".
budget murah tapi cun:::butik pengantin mengikut budget:::andaman pengantin buat semua:::nak buat photoshoot pun bolehhh:::pasti memenuhi budget anda:::
menawarkan pelbagai perkhidmatan seperti pelamin, hantaran, fotografi, khemah & canopi, catering pada harga yang berpatutan :::budget uolllss:::booking perlulah di buat 3 bulan or
selewat2nyer 3 bulan sebelum majlis::: roger2:::SELLI 019-2680878:: seldgreat@gmail.com::: harga booking boleh serendah RM 250 jer uolllsss hehehhe
term & condition apply if cancel order the deposit will not refundable

BORANG PERTANYAAN

BORANG PERTANYAAN :-)
Name:
Email Address:
Handphone
Pertanyaan Mengenai Pakej Perkahwinan
Mekup
Jurugambar
Pelamin/ mini pelamin
Hantaran
Gift
Kad Kawin
Bunting
Lokasi Majlis
Tarikh Majlis
Ada apa-apa nak tanya..silakan :-)

Create a web form here

Facebook Badge

Tuesday, 7 November 2017

Langkah Pertama dalam Merancang Perkahwinan Agar tak lari budget

Dalam majlis perkahwinan apa yang paling penting skali rasa rasanye????
.
Kalau menurut pengalaman kami 90% budget adalah untuk makanannnn.
.
 perkara pertama yang perlu di buat ialah 
membuat senarai orang yg ingin diundang sebabnye senarai ini akan membawa kita berapakah banyak makanan yang ingin dimasak atau diorder dengan pihak katering

cara mengira jumlah makanan yg ingin di order dengan katering/ dimasak

Assumption kita ialah :
Pax - org makan 
Jumlah kad x 2.5
2.0- setiap org akan bawa pasangan dan anak-anak 2orang 
0.5 mewakili jemputan melalui wasap or menggunakan mulut

Contoh:
Jumlah kad yg dicetak 300 × 2.5 = 750pax

permulaan pertama boleh la servey harga katering bagi memastikan kita dpt mengawal perbelanjaan untuk majlis perkahwinan or majlis apapun

paling penting makanan yg diorder mencukupi dengan jemputan tak la terjadi jam 3 org dtg makanan dah tingal kuah sahaja itupun kalau bernasib baik.

pakej Kahwin Murah Kami la itu











Itu tips dari kami
LOVE
Selli
Wedding Planner SGG (super gojes garang)
0192680878

Sunday, 5 November 2017

Pakej Combo Andaman dan Photography RM 4500

Apa tu ye? Disini kami memberi tawaran hebat kepada bakal pengantin dengan satu harga serendah RM 4500 anda akan memperolehi Andaman: Pelamin Dewan 20ft x 15ft Busana Perkahwinan Dalam Koleksi L/P Solekan 1 sessi Sepasang Payung Lapik dan Kpas Tangan 30ft Red Karpet 6unit walkawat 1unit pintu gerbang
serta Photography/ Jurugambar Perkahwinan Shoot 1 sessi 1 custome album fully edited 1 unit gambar print 8R 1 sessi outdoor semasa majlis Murah tak rasa-rasanye? Murah sangat dik tapi bukan semua akan dapat hanya 2 orang customer terawal sahaja layak untuk harga ni, cukup 3 harga kembali menjadi RM 6, 500 semula. Jangan tunggu lama-lama 2orang dah bayar booking date tingal 1 kekosongan sahaja Pakej Kahwin Murah Kami La tuuuu Nak keterengan lanjut whatapps no ni 019.2710878 Love Kak Selli Wedding Planner SGG (Super Gojes Garang) Butik Pengantin Shah Alam I Klang I Teluk Pangllima Garang I Selangor I Kuala Lumpur I Puchong I Subang



Friday, 8 September 2017

Pakej Katering Lengkap Super Budget Murah 2017/2018 [AW01]

1000 pax = RM 10,500 MENU nasi bertema 70%
nasi putih 30%
masakan ayam,
masakan daging
masakan sayur,
buah,
minuman kordial & air mineral setiap meja. PERALATAN MAJLIS MAKAN BERADAB meja beradab 10 orang 8 buah kerusi banquet berserta sarung kerusi dan reben hiasan meja pengantin 2unit kerusi pengantin KEK PENGANTIN 2 tingkat kek pengantin BUFFET STATION 2 set buffet station PELAYAN 1 penyelaras majlis 9 pelayan PERCUMA MAKAN BERADAP ayam pengantin udang pengantin Ikan siakap pengantin sotong tempura puding buah menu asas PERALATAN MAJLIS ( KHEMAH) 1 buah khemah piramid pengantin 3 buah khemah piramid tetamu + lampu + kipas (tanpa scallop) 12 set meja 10 pax berserta alas meja 1 layer 120 kerusi plastik tanpa alas or PERALATAN MAJLIS (DEWAN) 20 set meja 8 pax berserta alas meja 1 layer 160 kerusi plastik Keterangan Lanjut 019.2680878 masukan code WA01 untuk mendapat harga promosi ini!













Saturday, 8 July 2017

PAKEJ KAHWIN MURAH 2017/ 2018

Pakej Kahwin Murah!!!!😍 Lengkap All in One 
Dah murah banyak pulak benda2 FREE JIMATTTT!!!

👉Rasa Nak Jimat
👉Rasa Nak Solekan gojes Dari Makeup Artis
👉Rasa Nak Dekorasi Pelamin Moden
👉Rasa Nak Jurugambar Yang Sporting Gaban

FREE Kek Pengantin 2 Tingkat value of RM500
FREE Photoshoot outdoor value of RM 600

WOW banyaknyerr free
📞WHATAPPS 0192710878
📞WHATAPPS 0192710878
📞WHATAPPS 0192710878
Pelamin - Pelamin Dewan - Pelamin Rumah - Pelamin Sanding - Pelamin Nikah - Pakej Perkahwinan 2017 - Promosi Pakej Dewan - Promosi Pakej Wedding Planner Full Pakej ANDAMAN PHOTOGRPAHY CATERING CANOPI - Pakej Pertunangan - Pelamin Tunang - Baju Sanding - Koleksi Pelamin Moden
💗💞Warnai Hari Bahgia Anda Bersama Kami A One Wedding Gallery💗💞

**BOOKING Serendah RM 250*

Keterangan Lanjut dan Temujanji Whatsapp
0192680878 / 0192710878
Klang Valley|shah alam|klang|meru|kapar|banting|subang|petaling jaya|putrajaya|cheras|KL